Mijn favorieten

Een makelaar in Rotterdam gezocht?

Ben je op zoek naar een makelaar in Rotterdam die je kan helpen met het verkopen of kopen van je huis? Dan ben je bij Heintz Makelaars helemaal aan het juiste adres! Ons kantoor, dat gevestigd is in Vlaardingen, heeft zich gespecialiseerd in de regio. We kunnen dus fungeren als makelaar te Rotterdam, Schiedam of Vlaardingen. Met onze specialisatie in deze regio kennen we elke plaats op ons duimpje. Dat is wel zo prettig als u op zoek bent naar een makelaar te Rotterdam. Iemand die de regio kent is ook bekend met de markt, wat optimale bijstand bij het kopen of verkopen van een huis betekent. Wij zijn een relatief klein bedrijf, wat ons in staat stelt om snel en persoonlijk contact met onze klanten te onderhouden. Met Heintz Makelaars kies je dus voor een ervaren makelaar te Rotterdam waar je korte lijnen mee hebt.

 

Bijstand van een makelaar te Rotterdam

Stel je bent woonachtig in Rotterdam of omgeving maar je wilt verhuizen. Daarvoor zul je doorgaans je huis moeten verkopen. Een makelaar te Rotterdam kan je huis dan op waarde schatten. Als je Heintz Makelaars inschakelt ontvang je altijd een gratis waardebepaling van je huis. Onze dienstverlening begint daar altijd mee. Wij willen je van begin tot eind bijstaan en begeleiden je daarom helemaal tot na de levering bij de notaris. We voorzien je van advies over een verkoopstrategie om te volgen en kunnen tevens de onderhandelingen op ons nemen. Daarbij staan we bekend om onze no-nonsense houding. Wij werken voor jou en zetten jou dus altijd centraal. Ook als je een huis wilt kopen helpen we je graag verder als makelaar te Rotterdam. Met onze kennis van de regio kunnen op basis van jouw wensen en voorkeuren jouw ideale droomhuis vinden.
 

Doordat Heintz Makelaars slechts een klein bedrijf is, blijven we dicht bij onszelf en bij jou als klant. Daarnaast is het fijn om professionele hulp te hebben bij het onderhandelen. Dit is een proces waar namelijk nogal wat emoties kunnen komen kijken. Het is dan zeker aan te raden om een makelaar in de arm te nemen die de afstand tussen jou en het huis bewaard. Hierdoor kunnen de emoties niet de overhand nemen en krijg je een goede ervaring bij het kopen van jouw droomhuis. Aangezien wij 30 jaar ervaring hebben in het kopen en verkopen van huizen, zijn wij de aangewezen partij om jou bij te staan bij het kopen van jouw droomhuis!
 

Bij Heintz Makelaars ben je niet alleen welkom voor het kopen van een huis of het verkopen van je huidige huis. Wij zijn ook ervaren in het taxeren van huizen of het geven van hypotheekadvies. Als je hier hulp bij nodig hebt ben je bij ons dus ook aan het juiste adres.

 

Over Heintz Makelaars

Heintz Makelaars is een klein makelaarskantoor dat gevestigd is in Vlaardingen, maar actief is in de regio. De directeur en eigenaar is Robert Jan Dries, een NVM geregistreerde makelaar te Rotterdam. Hij kwam in 1989 bij het bedrijf en werd in 1991 directeur en eigenaar. Met zijn vele jaren ervaring en kennis van Rotterdam en omgeving helpt hij u graag verder. Hij werkt samen met Koen van Schooten, een kanditaat NVM makelaar te Rotterdam. Koen werkt sinds 2007 bij Heintz Makelaars en is inmiddels ook zeer ervaren te noemen.

 

NVM Makelaar

Wat houdt het precies in dat wij NVM makelaar zijn? NVM staat voor Nederlandse Vereniging voor Makelaars. Dit is Nederlands grootste vereniging voor makelaars en vastgoeddeskundigen en bestaat al meer dan honderd jaar. Bij deze vereniging zijn onderhand meer dan 4.000 makelaars aangesloten die zijn onderverdeeld in vakgebieden en regio’s. NVM makelaars voldoen aan strenge opleidings- en kwaliteitseisen. Als je een NVM makelaar inschakelt ben je er dus van verzekerd dat je een kwalitatief goede makelaar in de arm hebt genomen. Sinds 2001 is makelaar namelijk een vrij beroep: iedereen mag makelaar worden. Je wordt echter niet zomaar NVM makelaar. Dit gegeven zorgt er dus voor dat je gegarandeerd een goede makelaar inhuurt als je naar iemand gaat die NVM makelaar is. Als je een klacht of geschil hebt met een NVM makelaar kun je terecht bij de NVM Consumentenvoorlichting. Zij helpen je dan verder.

 

Neem gerust eens contact met ons op!

Heb je een vraag of wil je graag een afspraak maken voor een bezoek op kantoor? Vul dan het contactformulier op onze website in! Je ontvangt zo snel als mogelijk een reactie op je bericht. We zijn ook telefonisch bereikbaar via 010-4601211. Onze openingstijden zijn op maandag t/m vrijdag van 9 uur ’s ochtends tot 17 uur ’s middags. Op zaterdag zijn we slechts op afspraak geopend.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring