Mijn favorieten

Huis kopen in Vlaardingen of omgeving?

U heeft uw droomwoning gevonden. Wat nu?
Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee!

De beslissing om een huis te kopen is spannend en ingrijpend. Goed advies is dan ook van onschatbare waarde. Het is immers een beslissing voor langere termijn.
Voor u is het kopen van een huis niet bepaald dagelijkse kost. Als NVM makelaar voor regio Vlaardingen, Schiedam, Maassluis e.o.  zijn wij wel dagelijks bezig met het verkopen, aankopen en taxeren van onroerende zaken.

Het kopen en verkopen van een woning/appartement gaat vaak gepaard met emotie. Hierdoor kunnen belangrijke zaken over het hoofd worden gezien. Zaken die van wezenlijk belang zijn om een juiste beslissing te nemen. Een makelaar kan deze emotie uitschakelen, zodat hij u op juiste wijze kan adviseren.

Onze AANKOOP-service gaat verder dan alleen een prijsonderhandeling. Wij begeleiden u door het gehele proces. Van zoeken tot notaris.

Indien u gebruik wenst te maken van onze aankoopservice, heten wij u van harte welkom op ons kantoor, zodat we, onder het genot van een kopje koffie, een volledig stappenplan kunnen opstellen.


Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak of maak uw wensen kenbaar door middel van het contactformulier.
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring