Mijn favorieten

Taxaties

Het taxeren van onroerend goed wil niets anders zeggen dan het vaststellen van een waarde.

Dat klinkt wellicht eenvoudig, maar er zijn veel factoren waarmee rekening gehouden moet worden. Van belang zijn bijvoorbeeld de diverse bouwstijlen en materialen, maar ook de ligging, bodem toestand, verandering in de wijk (nu en in de toekomst), manier van bewoning en de taxatie reden.

Als gecertificeerd en beëdigd NVM makelaar zijn wij in de loop der jaren in aanraking geweest met de meest uiteenlopende onroerende zaken in Vlaardingen en wijde omtrek.

Onze taxatierapporten worden door de verschillende geldverstrekkers goed ontvangen. Onze onafhankelijkheid, deskundigheid, accuratesse en billijke tarieven maken ons DE partij om mee in zee te gaan!

Heintz Makelaars is aangesloten bij het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut). Het NWWI is een keurmerk voor taxateurs die aan de strenge eisen voldoen. Alle aangesloten taxateurs werken volgens dezelfde, controleerbare taxatiemethode.

Heintz Makelaars: Professioneel en Helder.

Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak of maak uw wensen kenbaar door middel van het contactformulier.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring