Mijn favorieten

Taxaties

Wil jij een taxatie in Vlaardingen laten doen van je woning? Het taxeren van onroerend goed wil niets anders zeggen dan het vaststellen van de huidige waarde ervan. Dit klinkt wellicht eenvoudig, maar dit kun je niet zomaar zelf doen en er zijn veel factoren waarmee rekening gehouden moet worden.

Als gecertificeerd en beëdigd NVM makelaar kunnen wij jouw taxatie in Vlaardingen uitvoeren. Als lokale taxateur kunnen wij de taxatie van een huis in Vlaardingen goed tot uitvoering brengen. Je kunt een taxatie online aanvragen of per telefoon: 010-4601211.

 

Waar letten we op?

Tijdens de taxatie van een huis in Vlaardingen letten we op de volgende onderdelen om naderhand de waarde de woning te kunnen bepalen:

  • Bouwstijlen
  • Materialen
  • Ligging
  • Bodem toestand
  • Verandering in de wijk (nu en in de toekomst)
  • Manier van bewoning
  • Bijgehouden onderhoud en staat

Als u een taxatie in Vlaardingen laat doen, ontvangt u van de taxateur een taxatierapport. In dit taxatierapport staat exact beschreven hoe de diverse bekeken onderdelen beoordeeld zijn en wat de bepaalde taxatiewaarde van het onroerend goed is.

 

Deskundig en onafhankelijk

Onze onafhankelijkheid, deskundigheid, accuratesse en billijke tarieven zorgen er al jaren voor dat men ons kiest als taxateur voor taxaties in Vlaardingen en wijde omtrek.

Heintz Makelaars is aangesloten bij het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut). Het NWWI is een keurmerk voor taxateurs die aan de strenge eisen voldoen. Alle aangesloten taxateurs werken volgens dezelfde, controleerbare taxatiemethode.

 

Taxatie aanvragen

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak voor taxatie in Vlaardingen of maak uw wensen online kenbaar via ons contactformulier. We nemen snel contact met u op.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring