Mijn favorieten

Wil jij je huis verkopen in Schiedam?

Woon jij in of rondom Schiedam en ben je op zoek naar de makelaar waarmee je jouw huis wilt verkopen? Dan ben je bij Heintz aan het juiste adres. Wij weten precies hoe het is om in jouw schoenen te staan en helpen wij je daarom graag bij het proces van je huis verkopen. Wij zullen nooit half werk leveren en zorgen altijd dat alles naar jouw wens verloopt bij de verkoop. Persoonlijk contact en advies maakt het mogelijk om op een goede manier een huis te verkopen.
 

Gratis waardebepaling bij het huis verkopen in Schiedam!

 

Als je van plan bent om je huis te verkopen, moet je natuurlijk eerst een waardebepaling gaan doen. Wij bij Heintz Makelaars zorgen er dan ook voor dat er een specialist bij jou thuis een waardebepaling komt doen, helemaal gratis. Daarnaast zorgen wij er altijd voor dat je van ons het beste verkoopadvies krijgt. Soms is het aanpassen van de strategie namelijk erg slim bij het verkopen van het huis, en kan dit de doorslaggevende factor geven. Ook plannen wij samen met jou de open dagen, zodat wij altijd aanwezig kunnen zijn en je er nooit alleen voor staat bij een open dag. Net als bij de open dagen, zal je bij de onderhandelingen er ook nooit alleen voor staan. Omdat wij een klein makelaarskantoor zijn, staan wij u altijd bij en zorgen wij voor zo veel mogelijk persoonlijk contact. Op deze manier bent u altijd op de hoogte van de verkoop van uw huis.
 

Meer over Heintz Makelaars

 

Wij zijn een klein makelaarskantoor met 2 personen in dienst. Robert Jan Dries en Koen van Schooten. Sinds 1991 is Heintz actief en is een NVM geregistreerde makelaar. Samen hebben wij veel ervaring met huizen verkopen in en rondom Schiedam. Door middel van persoonlijk contact hebben wij met veel klanten een goede relatie opgebouwd. Met een kantoor in Vlaardingen focussen wij ons dan ook op de directe omgeving.
 

Neem contact op met Heintz Makelaars!

 

Twijfel je niet langer en wil jij je huis gaan verkopen in Schiedam? Neem dan direct contact met ons op. Op onze website kunt u ons contactformulier invullen en zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen. Wij hopen jou snel te zien bij Heintz Makelaars en jou de hulp te bieden die jij nodig hebt bij het verkopen van je huis!
 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring