Mijn favorieten

Op zoek naar een makelaar te Schiedam?


Wil je een huis kopen of verkopen en ben je daarom op zoek naar een makelaar te Schiedam? Heintz Makelaars helpt je graag verder! We zijn een klein kantoor met een vestiging in Vlaardingen, maar zijn ook actief als makelaar in Schiedam en Rotterdam. Als jij in deze regio je huis wilt verkopen of juist een nieuw huis wil kopen is het verstandig om een makelaar in Schiedam in te schakelen. Iemand die bekend is met de regio kan je van de juiste informatie voorzien en maakt het gehele proces een stuk makkelijker. Heintz Makelaars heeft zich als klein bedrijf gespecialiseerd in de regio Schiedam, Vlaardigen en Rotterdam. Als klein bedrijf zijn we bij uitstek in staat om korte lijnen naar onze klanten toe te hanteren. Met ons als makelaar te Schiedam kun je dus makkelijk direct en persoonlijk contact onderhouden. We zijn ervaren en maken graag gebruik van die ervaring om voor jou het aankoop of verkoop proces optimaal te laten verlopen.
 

Heintz Makelaars, jouw makelaar te Schiedam

 

Met een makelaar te Schiedam naast je zijde wordt het kopen of verkopen van een huis een stukje makkelijker. Als jij je huis wilt verkopen en ons daarvoor inschakelt beginnen we met een gratis waardebepaling van je huis. Onze dienstverlening is volledig en eindigt dus pas na de levering bij de notaris. Naast het bepalen van de waarde van je huis adviseren we je ook over de te volgen verkoopstrategie en kunnen we de onderhandelingen voor je voeren. We kenmerken ons daarbij vanwege onze typische no-nonsense houding. Uiteindelijk werken we voor jou en dat houden we altijd in gedachte. Ben je op zoek naar een nieuwe woning in Schiedam? Een makelaar te Schiedam helpt jou met het vinden van je droomwoning. Wij luisteren naar je wensen en voorkeuren en kunnen zo een woning voor je vinden die bij je past.
 

Over ons

 

Namens Heintz Makelaars is Robert Jan Dries een NVM makelaar te Schiedam. Robert Jan is in 1989 begonnen bij ons bedrijf en werd in 1991 directeur en eigenaar. Hij is zeer ervaren en kent de regio als geen ander. Robert Jan werkt samen met Koen van Schooten, een kandidaat NVM makelaar te Schiedam. Hij kwam in 2007 bij het bedrijf en beschikt inmiddels dus ook over de nodige ervaring. Beiden zijn in staat om je van een optimale begeleiding te voorzien bij het kopen of verkopen van een huis.
 

Vul het contactformulier in!

 

Als je een vraag hebt over onze dienstverlening als makelaar te Schiedam of graag eens een afspraak op kantoor wil maken kun je contact opnemen. Daarvoor kun je het contactformulier op onze website invullen. Je ontvangt dan zo spoedig als mogelijk antwoord op je bericht. Je kunt ons ook telefonisch bereiken via 010-4601211.
 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring