Mijn favorieten

Een huis kopen in Vlaardingen of omgeving?


Wil je graag een huis kopen in Vlaardingen of omgeving? Dan is dat natuurlijk een grote stap om te nemen. Er gaat veel geld mee om en je dient daarom zeker te zijn van je keuze. Als je een huis wilt kopen in Vlaardingen is het inschakelen van een makelaar wel zo verstandig. Heintz Makelaars is gevestigd in Vlaardingen en kent de stad als geen ander. Wij zijn al vele jaren actief in de regio. We maken graag gebruik van die kennis om jouw droomhuis voor je te vinden. We bespreken nauwkeurig al je wensen en voorkeuren, om je zo optimaal van dienst te kunnen zijn bij het huis kopen in Vlaardingen. Wil je meer weten over wat we voor je kunnen betekenen? Informeer dan eens verder door contact op te nemen!
 

Een huis kopen in Vlaardingen met Heintz Makelaars

 

Met Heintz Makelaars als uw makelaar bij het huis kopen in Vlaardingen kies je voor een makelaar die jouw belangen centraal stelt. Die gedachte houden we het hele aankoopproces vast, van begin tot eind. We kunnen je bijstaan tijdens bezichtigingen en zo waardeoordelen over huizen geven. Als je eenmaal een huis gevonden hebt kunnen wij de onderhandelingen voor je voeren tijdens het huis kopen in Vlaardingen. We adviseren je over de aankoopstrategie en blijven je bijstaan tot aan de notaris. Omdat we een klein bedrijf zijn kunnen we korte lijnen met je hanteren. Door middel van snel en persoonlijk contact zorgen we ervoor dat het huis kopen in Vlaardingen een optimaal en fijn verloop kent.
 

Wie zijn wij?

 

Als je Heintz Makelarars inschakelt bij het huis kopen in Vlaardingen word je bijgestaan door Robert Jan Dries en Koen van Schooten. Robert Jan is de directeur en eigenaar van ons kantoor. Hij is een NVM geregistreerd makelaar met 30 jaar aan ervaring. Die ervaring stelt hem in staat het gehele proces fijn voor je te laten verlopen, omdat hij precies jouw wensen en behoeftes aanvoelt. Zijn collega Koen is kandidaat NVM makelaar en sinds 2007 actief bij Heintz Makelaars. Ook hij helpt je graag verder bij het huis kopen in Vlaardingen.
 

Neem contact met ons op!

 

Zou je graag een huis kopen in Vlaardingen en ben je benieuwd naar wat Heintz Makelaars voor je kan betekenen? Maak dan eens een afspraak om langs te komen op kantoor, of stel je vraag door middel van het contactformulier! Als je liever belt is dat ook mogelijk. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 010-4601211.
 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring