Mijn favorieten

Wil jij een huis gaan kopen in Schiedam?

Ben jij op zoek naar makelaar waarmee je een huis wilt kopen in of rondom Schiedam? Dan moet je bij Heintz Makelaars zijn. Het is een spannend proces waar veel emoties bij komen kijken, wij helpen u graag tijdens dit proces om professioneel advies te geven. Met onze aankoopservice gaan wij verder dan alleen een prijsonderhandeling. Wij begeleiden je door het hele proces! Door onze persoonlijke service kan jij op een fijne manier een huis kopen in Schiedam!
 

Een huis kopen in Schiedam

 

Een huis kopen blijft erg spannend, en een belangrijke beslissing voor je toekomst. Wij snappen precies hoe jij je voelt en begeleiden jou daarom op een goede, persoonlijke manier. Bij het kopen van een huis zijn er veel belangrijke zaken van belang en deze kunnen nog wel eens over het hoofd worden gezien. Omdat wij precies weten wat er belangrijk is bij het kopen van een huis kunnen wij hier extra goed naar kijken en zorgen dat alles tot in de kleine lettertjes klopt. Wij willen jou dan ook gaag begeleiden in het hele proces van het kopen van het huis, van zoeken tot notaris.
 

Meer informatie over Heintz Makelaars

 

Heintz makelaars is een klein makelaarskantoor in Vlaardingen, gefocust op de directe omgeving. Heintz makelaars is vanaf 1991 actief in de makelaars wereld en wij hebben sinds dien veel ervaring op kunnen bouwen. Omdat wij een klein team zijn van slechts 2 personen, houden wij het dicht bij onszelf en zorgen wij voor persoonlijk contact. Wij vinden dit erg belangrijk, onze klanten hebben dit dan ook als een fijne manier van het kopen van een huis ondervonden. Als NVM makelaar in Vlaardingen zijn wij dagelijks bezig met het verkopen, aankopen en taxeren van onroerende zaken. Heintz makelaars is hierom beste keus om een huis te kopen in Schiedam.
 

Neem nu contact op om een huis te kopen in Schiedam!

 

Wij helpen jou graag met de aankoop van je nieuwe huis. U kunt altijd het contactformulier invullen op onze website, om een afspraak te maken, uw wensen bij ons kenbaar te maken of om langs te komen bij ons op het kantoor. Als je deze hebt verstuurd zullen wij zo snel mogelijk bij jou terug komen. Dan kunnen we binnenkort samen onder het genot van een kopje koffie een stappenplan opzetten en ervoor zorgen dat jij een huis kan kopen in Schiedam!

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring